Windpark Achtmaal organiseert informatieplein op 10 april

Op 28 november 2023 was er een eerste informatiebijeenkomst voor direct omwonenden over een mogelijk windpark in Achtmaal. Tijdens die avond gaven wij informatie over de plannen. De avond was goed bezocht en er werden veel vragen gesteld. Graag nodigen we u nu uit voor een windpark informatieplein om verder op een aantal onderwerpen in te gaan. Het informatieplein is op 10 april in het Gemeenschapshuis De Nachtegaal. Tijdens dit informatieplein gaan we verder in op de vragen die bij u leven.

Doe mee

We realiseren ons dat u misschien zorgen heeft over windmolens in uw omgeving, maar een windmolenpark biedt ook kansen. Zo kunt u mede-eigenaar worden d.m.v. een lokale energiecoöperatie. Samen met andere omwonenden bepaalt u dan wat er gebeurt met uw deel van de opbrengst van het windmolenpark. Hierover vertellen we u graag meer.

Het informatieplein

Tijdens de bijeenkomst gaan wij graag met u in gesprek over een aantal onderwerpen:

  • Concept plan en visualisaties van windpark Achtmaal
  • Meedoen in een energiecoöperatie
  • Impact op de natuur
  • Hoe wij de hinder tot een minimum beperken

Er zijn windenergie-experts, technische mensen en experts die verstand hebben van de impact op de omgeving. Het informatieplein is in het Gemeenschapshuis De Nachtegaal. U bent tussen 15:00 uur en 19:00 welkom, u kunt inlopen wanneer u wilt.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Graag tot 10 april!

 

Contact